Rautové menu
Seznamte se s naším menu a nechte se inspirovat. Rádi Vám samozřejmě vytvoříme nový individuální návrh na míru přímo Vašim přáním.

FINGER FOOD

Gorgonzolový krém s karamelizovanými vlašskými ořechy na opečené bruschettě

Zvěřinová paštika s jablečným chutney na máslovém toastu

Škvarková pomazánka s vídeňskou cibulkou na opečené bruschettě

Kachní rillet

Husí parmentiér

STUDENÝ BUFET

Nářezová plata:

1. Variace českých a francouzských sýrů s karamelizovanými ořechy, sušeným ovocem a pečenou řepou na čerstvém tymiánu, pečivo

2. Variace českých a francouzských uzenin a salámů s cibulkovým relishem a salsou z nakládané zeleniny, pečivo

3. Variace domácích uzenin a sýrů z naší udírny

4. Variace evropských uzenin a sýrů

Roastbeef na rukolovém salátu zakápnutý olivovým olejem s uzenou mořskou solí, remuláda, rozpečená bagetka

Tatarský biftek z mladého býčka, topinky s česnekem

Tartar z uzeného lososa

Gravlax z lososa

Ceviche z lososa

Uzení pstruzi z naší udírny

SALÁTY

Listový salát s polníčkem a rukolou s pečenou řepou na čerstvém tymiánu s kozím sýrem

Špenátový salát s vlašskými ořechy, gorgonzolou a balzamicovou zálivkou

Šopský salát z křupavé zeleniny s balkánským sýrem a olivami

Caprese salát s baby mozarellou a bazalkovým pestem

Caesar salát s česnekovými krutóny a parmazánem

Variace listových salátů a zeleniny s dresingy (bylinkový, česnekový, jogurtový, hořčičný)

TEPLÝ BUFET

Kozlovo hovězí miniburgery

Pomalu tažený vepřový bok grilovaný do tmava

Plněné tortilly kuřecími stripsy

Pečená pražská šunka, křenová a hořčičná omáčka

Pečené vepřové zauzené žebírko v medové marinádě s čerstvým chilli

Filírovaná vepřová panenka v marinádě z barevného pepře

Roládka z vykostěného kuřecího stehýnka plněná slaninou a česnekem

Kuřecí roláda s oříškovo-houstičkovou nádivkou

Variace kuřecích steaků (v bylinkové krustě, v sezamové krustě, v parmazánové krustě, Tandoori masala)

Variace vepřovýcha kuřecích mini řízečků, nakládaná zelenina

Hovězí nebo jelení gulášek

Zadělávané hovězí maso na česneku s restovanou kořenovou zeleninou

Telecí líčka na víně

Hovězí po burgunsku

Pečená selečí kolena na dijónu a čerstvém tymiánu

Přílohy: grilovaná středomořská zelenina, čerstvé pečivo, rozpečený chléb, pečená bylinková bageta, domácí bramboráčky, pečené rozmarýnové brambory, variace domácího pečiva 

Rautové menu připravujeme minimálně pro 20 osob.